Sabine Engelhardt MA Urban Design dipl. arch. RIBA

Kao ovlaštena arhitektica, s 10 godina iskustva u arhitekturi, urbanoj i pejsažnoj obnovi, usmjerena sam na stvaranje objekata u skladu s ljudima i prostorom. To znači da se u gradnji koriste uglavnom prirodni materijal, energijski učinkoviti, usklađeni sa okolišem.

Od 2004 godine usavršavala sam i prakticirala Geomantiju s raznim učiteljima iz Velike Britanije i Slovenije, među njima i Marko Pogačnik i Richard Creightmoore. Počevši od obiteljskih kuća, poslovnih prostora i javne zgrade u lokalnim i regionalnim razmjerima, radila sam ujedno na ozdravljivanju Zemlje.

Želja mi je da nastavim s kvalitetnim radovima u arhitekturi (kao dosad nagrađivani radovi) povezujući utjecaj energija Zemlje i kozmosa.  Svojom kreativnošću želim stvoriti sinergiju između okoliša i vas da bi ste živjeli i radili na finim nivoima vaše lokacije. Takav okoliš bi pomogao vama, vašoj porodici I osoblju u poslu da u potpunosti razvijete svoj potencijal.

 


Suradnici
Za svaki projekt fromira se grupa, ako je potrebno, već prema složenosti situacije. Naši glavni suradnici su Mirjana Župan Leos, Biserka Šavora, Vesna Hlašć, Višnja Vretenar, Miro Juraj i Ruža Smrček.
 
  Leos Gea d.o.o | Milna | Brač | Hrvatska | info@leosgea.com