Analiza plana
   
 
 
Rad na prostoru putem velike grupe
   
 
 
Klesanje kozmograma
   
 
 
Završeni kozmogram
   
 
 
Optimalni prostor za kreativni rad
   
 
 
Primjer prijemnog prostora u uredu
 
 
geomantija za poslovne prostore
Prostori u kojima radimo utječu na našu emocionalnu, fizičku i mentalnu razinu života. Mogu nas podržavati ili pak ne podržavati u ispoljavanju naše kreativnosti. Harmonična i uravnotežena radna okruženja pomoći će stvoriti pozitivnu radnu atmosferu, potaknuti svoje zaposlenike na kreativnost, poboljšati njihovu koncentraciju, a time povećati i produktivnost vašeg poslovanja. 

Naša jedinstvena stručnost u Geomantiji može vam pružiti sredstvo transformacije vašeg poslovanja... Kako mi to radimo?

 
istraživanje prostora

U vašem poslovno prostoru utvrdimo izvore pojedinih energija: uzemljenja, kreativnosti, yin i yang, solarnog  pleksusa, srčane energije, točke komunikacije i ostalog što je važno za ovaj rad na energetskoj razini. Svaka točka ima svoje specifičnosti u odnosu na poslovanje tvrtke. Također, prostor ima sjećanja prethodnih događaja, što svakako treba uzeti u obzir, jer nije svejedno tko je koristio prostor prije vas i kako je poslovao. Uzorci poslovanja mogu se ponavljati. Dakle, utvrđuje se trenutna emocionalna i mentalna kvaliteta u prostoru, kao i potencijal svakog izvora energije.

Na točkama gdje se ustanovi da je izvor oslabljen, pokreću se promjene  u drugoj fazi. Za poslovanje važne su sve točke, iako izdvajamo uzemljenje I solarni pleksus kao izvore energije koji direktno utjeću na materijalni dio poslovanja. “Zdrav” solarni pleksus podržavat će, između ostalog, kvalitetno odlučivanje (što da, a što ne) u poslovanju, također i zdrave odnose kako unutar tvrtke tako i s poslovnim partnerima. Protočnim uzemljenjem vaše ideje neće ostajat u “zraku” nego će se s lakoćom realizirati. Na taj način povezuje se duhovna razina s materijalnom.

Geomantija ima ključ za širok raspon poboljšanja, što bi moglo biti izvan vaše koncepcije. Spremni smo sa zadovoljstvom porazgovarati o vašem konkretnom slučaju I ponuditit Vam ozdravljenje Vašeg prostora. Uravnoteženost prostora stvara poticajno ozračje za Vaše zaposlenike, klijente, poslovne partnere i za Vas. Sve spomenuto pomaže Vašem poslovanju i uspješnosti.

 
transformacija blokiranih protoka

Druga faza je transformacija energija blokiranih centara za podršku, I  razvijanje izvorne energije koja je ovdje prisutna. Taj proces uključuje tretman zvukom i vizualizacija na licu mjesta. Ova faza je zahtjevna, pogotovo ako je Vaše poslovanje na povijesnom lokalitetu, kao što je centar grada. Stoljećima je možda bio u središtu pozornosti jake ljudske emocije, i takvi prostori mogu odavati veliki otpor prema promjenama. Za takva mjesta potrebno je strpljenje, suosjećanje i nježnost pri procesu transformacije, baš kao i kod ljudi. U ovom slučaju, dva ili tri tretmana su potrebna, rijetko četiri.

Nakon transformacije, prostor se počinje usklađivati sa svojim izvornim energijama,  I taj proces može potrajati i nekoliko mjeseci. Ova faza daje poticaj za Vaše poslovanje kako bi Vaš poslovni “ prostor svakoga dana u svakom pogledu sve više napredovao…

 
litopunktura

Treća faza je faza postavljanja litopunkture. Našem prostoru je potrebna pomoć i podrška kako bi mogao svakoga dana u svakom pogledu sve više napredovati. Radimo to na način da isklešemo u kamenu kozmogram i ugrađujemo ga na točno određene točke i s određenom namjerom. Postavlja se sistem koji podržava danonoćno promjene u prostoru. Klesani rad u kamenu nazivamo kozmogram.

U zatvorene prostore postavljaju se kamene ploče na zid, u nekim slučajevima u pod, a na otvorenom postavljaju se kameni stupovi. Cjelokupni rad naziva se litopunktura, (litos-kamen, punktura - točka) odnosno postavljanje kamenih radova na posebne točke ovisno o tome što se želi podržati i ćemu se želi dati poseban poticaj u prostoru i ljudima koji rade u njemu. Slično akupunkturi kod ljudi. Ovo je materijalni trag našeg rada u prostoru...

I na kraju, treba naglasiti da je uravnotežen prostor velika pomoć našoj kreativnosti i akcijama, našim financijama i odnosima, našem poslovanju i uspješnosti, ali nije čarobni štapić... Garancija? Pola prostor, pola čovjek, sa naglaskom na čovjek. Ipak je čovjek taj koji donosi  odabire i kreira svoj prostor u skladu sa svojim potencijalima...
"U svom prostoru imam dva kozmograma, prvi je ukorijenjen u Zemlji, diše s njom pomažući svima nama koji tu boravimo da se povežemo sa zdravim i snažnim energijama Zemlje. Dah Zemlje koji se izdiže iz prvog kozmograma ponekad vidim kao stup blistavo bijele ili zelene svjetlosti. Drugi je kozmogram veza s Nebom. Zovem ga igralištem anđela. Jer tamo, u tom drugom kozmogramu, deseci malenih anđela plešu unoseći lakoću i radost u živote nas koji svjedočimo njihovoj razigranosti."  
Zdenka Andrijić  
 
kreiranje "novog" prostora

Kao što smo vidjeli, mi smo svi dinamički živi energetski sustavi koji su u stalnoj interakciji sa suptilnim energijama našeg okruženja. Protok vitalne energije j pod utjecajem je boja, materijala, veličina i proporcije prostor… Pa čak i namještaj vas okružuje. Dakle, sve to utječe na dobrobit  zaposlenika i suradnika, a time i na produktivnost. Male promjene mogu imati veliki učinak, zahtijevati manje nego što mislite, a uvelike transformirati vaš radni prostor.

Naša usluga dizajna može vam pomoći da stvorite okruženje koje najbolje odgovara vašim poslovnim potrebama. Možemo vam pomoći s postojećim i novih zgradama. Obratite nam se s povjerenjem sa vašim zahtjevima.

 
  Leos Gea d.o.o | Milna | Brač | Hrvatska | info@leosgea.com